Biedrība “ Cēsu rajona lauku partnerība” šī gada 14. oktobrī aicina visus interesentus no partnerības teritorijas  piedalīties informācijas un pieredzes apmaiņas pasākumā 
Labā prakse SVVA stratēģijas īstenošanā un LEADER projekti ekonomikas, kopienu attīstībai”,

Lai smeltos pieredzi un iedvesmu jauniem darbiem un idejām.

Alūksnes lauku partnerība var lepoties ar nozīmīgiem tūrisma jomas projektiem, kas papildina pašvaldības veiksmīgi attīstīto tūrisma infrastruktūru un piedāvājumu. Biedrībai ir izdevies rosināt ražošanas attīstību, kas balstīta uz vietējiem resursiem vai radošām idejām. Nozīmīgs ieguldījums ir arī ceļā uz mājražošanas un lauksaimniecības produktu pārstrādes palielināšanu partnerības teritorijā.

Pieredzes apmaiņas pasākumā iekļauta arī sabiedriskās aktivitātes nodrošinošo LEADER projektu apskate. Tās ir biedrības, kas vairāku gadu garumā veic nozīmīgu NVO darbu gan kopienas aktivitāšu atbalstam, gan aktivitātēm nepieciešamo resursu nodrošināšanā.

Ar pieredzes apmaiņas brauciena programmu var iepazīties ŠEIT

Transports, diskusijas un pieredzes apmaiņa saimniecībās, objektu apskate, kafijas pauzes un degustācijas saimniecībās, pusdienas  ir bez maksas.

Pieteikšanās:

Pieredzes apmaiņas braucienam aicinām pieteikties ŠEIT

Vairāk informācija: Daiga Rubene 29128813, vai rakstot uz e-pastu: cesis@partneriba.lv 

Vietu skaits ir ierobežots, aicinām Jūs pieteikties savlaicīgi.

* Potenciālajiem pasākuma dalībniekiem lūdzam ņemt vērā, ka pasākums uz biedrības “Alūksnes lauku partnerība” (ALP) teritoriju tiek organizēts daļēji drošajā jeb dzeltenajā režīmā (visiem ir Covid-19 pārslimošanas vai vakcinācijas sertifikāts vai negatīvs tests..