Aktīvie Vidzemes reģiona pārtikas audzētāji, ražotāji un pārstrādātāji!

Aicinām Jūs pieteikt savu dalību vietējās zemnieku kopienas sadarbības un kooperācijas stiprināšanas pasākumā “PIEREDZES APMAIŅA NR. 3, SKUJENES PAGASTĀ, kas norisināsies š.g. 9. maijā no plkst. 10:00-15:30.

➡️ Pasākuma ietvaros apciemosim Z/S “Indrāni”, kur saimnieko zemnieki vairākãs paaudzēs, meklējot arvien jaunas nišas un iespējas uzņēmuma attīstībai. 
No sēkliņas dobē līdz pilniem groziem pagrabā, no ogu nosēta ciņa purvā līdz virumam burciņā. Indrānos tapušas tādas receptes, kā nekur citur pasaulē – sarkanā āboliņa marmelāde, liepziedu konfektes šokolādē, viršu sīrups, kumelīšu kvass un vēl, un vēl.
Tikšanās vieta: Zemnieku saimniecība “Indrāni”, Cēsu novads, Skujenes pagasts

➡️ Dosimies ciemos uz SIA “Gusts Apinis”, kur pašu audzētie griķi un amarants pārtop bioloģiskajos makaronos, un tiek celti galdā tūristiem Signes Šlosbergas skaistajā mājas kafejnīcā. Biznesa dažādošana, jaunu segmentu meklēšana un vietējo produtu godināšana raksturo saimniekošanu šajā uzņēmumā. 

Tikšanās vieta: “Cimbuļi”, Skujenes pagasts, Cēsu novads

➡️ Ringolds Grāpis ir gaļas liellopu uzņēmuma «Pērkoņkalna Spēks» saimnieks, Skujenē un bioloģisko lauksaimnieku kooperatīva “Jurgensburg Agro” valdes priekšsēdētājs, kurš dalīsies savā pieredzē par atvērtību un kopdarbību izaugsmei. 

Tikšanās vieta: “Cimbuļi”, Skujenes pagasts, Cēsu novads

➡️ Turpināsim iedvesmoties Vitas Brakovskas darbnīcā, kurā meklēsim un atradīsim pareizos spēka pielikšanas punktus personīgai un uzņēmuma attīstībai. Lai labāk iepazītu pasākuma dalībniekus, leposimies ar savām zināšanām un unikālo pieredzi. 
Tikšanās vieta: “Cimbuļi”, Skujenes pagasts, Cēsu novads

➡️  Baudīsim gardu, Skujenē radītu maltīti no vietējiem produktiem. 

Ja Jums ir vēlme padalīties un iepazīstināt kolēģus ar saviem produktiem vai ražojumiem, droši ņemiet tos līdzi. 🙂

Dalības reģistrācija nepieciešama arī gadījumā, ja esat apmeklējuši kādu no iepriekšējiem pieredzes apmaiņas pasākumiem.
📌 Reģistrācijas forma atrodama šeit: PIETEIKTIES ŠEIT

Dalība pasākumā ir bezmaksas, aizpildot reģistrācijas formu, saņemsiet apstiprinājumu Jūsu dalībai.