Pagājušo nedēļ Eiropas Komisija pieņēmusi jauno stratēģiju “No lauka līdz galdam” un Biodaudzveidības stratēģiju, kas viena otru savstarpēji pastiprina, savedot kopā dabu, lauksaimniekus, uzņēmējdarbību un patērētājus kopīgam darbam pretī konkurētspējīgi ilgtspējīgai nākotnei.

Stratēģija “No lauka līdz galdam” tiks īstenota ciešā sadarbībā ar lauksaimniekiem, zvejniekiem, akvakultūras ražotājiem un citiem pārtikas aprites dalībniekiem. 
Eiropas pārtika jau pašlaik visā pasaulē tiek uzskatīta par drošas, bagātīgā klāstā pieejamas, uzturvērtīgas un kvalitatīvas pārtikas etalonu. Jaunā stratēģija padarīs ilgtspēju par Eiropas ražotāju preču zīmi un garantēs 🇪🇺 ES pārtikas aprites nākotni

EK stratēģija “No lauka līdz galdam”

.25.05.2020.