Cēsu rajona lauku partnerība

Aktīvo iedzīvotāju fonda (AIF) atklāšanas pasākums, kurā arī iepazīstināsim ar pirmo projektu konkursu notiks Demokrātijas nedēļas ietvaros 8. maijā plkst. 13.00 – 15.30 tiešsaistē mājas lapā https://www.activecitizensfund.lv/lv/

Pasākumā gaidīsim biedrības un nodibinājumus, aktīvos iedzīvotājus un citus interesentus, lai no NVO apvienības, kas administrē AIF, uzzinātuvisu sev interesējošo informāciju par fonda darbību un atbalsta programmām Latvijā, kā arī pirmajiem projektu konkursiem un to nosacījumiem!

Pasākums notiks latviešu valodā.  Tā laikā būs iespēja uzdot savus jautājumus, pieslēdzoties ZOOM platformai (saite tiks nopublicēta pasākuma nedēļā) vai nosūtot jautājumus uz pasts@activecitizensfund.lv. Ja uz kādu jautājumu atbildi nepaspēsim sniegt tiešsaistē, tā tiks nosūtīta adresātam uz norādīto e-pastu un/vai nopublicēta mājas lapā.

Aicinām jau pirms pasākuma AIF mājaslapā www.activecitizensfund.lv iepazīties ar mērķiem un atbalstāmo aktivitāšu ietvariem četrās AIF programmās – “Demokrātijas kultūra”, “Cilvēktiesības”, “Ilgtspēja un kapacitāte” un “Divpusējā un reģionālā sadarbība”.

Papildu informācijai par AIF atklāšanas pasākumu aicinām sazināties ar Dianu Bogdanovu, AIF sabiedrisko attiecību speciālisti, rakstot uz diana.bogdanova@activecitizensfund.lv vai zvanot 26435463.