Cēsu rajona lauku partnerība

Ja Tevi aizrauj ideja par kopienu veidošanu un mērķtiecīgu savas dzīves vietas uzlabošanu, aicinot Tevi pievienoties 28.aprīlī no plkst. 16.00 līdz 19.00, aizraujošā vebinārā “Kopienu veidošana un ievadīšana viedā ciema stratēģijas izveidē”.

Tiešsaistes pasākumā būs iespēja uzzināt  kopienu veidošanas pamatprincipus, kā veicināt kopienu iesaisti kopdarbībā, kā arī iespējams uzzināt par to, kas ir Vieds Ciems un ko darīt šīs koncepcijas iedzīvināšanai.

 

Vebināru vadīs lektors Āris Ādlers , kurš ar kopienu attīstības un Viedo Ciemu projektiem nodarbojas jau 14 gadus. Pasākuma laikā būs iespēja uzzināt gan šo sociālo procesu teorētiskos aspektus, gan praktisko stāstus.

Pasākumā aicinātie gan tie, gan līdz šim iesaistījušies projekta “Kopa / Kopienu pārdomāta attīstība” aktivitātes, gan arī tie, kas tikai plāno kļūt sabiedriski aktīvi un iespējams, arī savā dzīves vietā var veidot gudras un aktīvās kopienas.

 

 

 

 

Piesakies līdz 26.aprīlim-  PIETEIKTIES ŠEIT

Pasākuma programma Programma – “Kopienu veidošana” -vebinārs

Vebinars notiks ZOOM platformā

ZOOM platformā  https://us06web.zoom.us/j/87620339934

 

Projektu ar Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai atbalstu īsteno četri partneri –  biedrība “Pierīgas partnerība ” (vadošais partneris),  biedrība “Darīsim paši!”, Biedrība “Cēsu rajona lauku partnerība”, biedrība “PPP biedrība“ Zied zeme ”” .

Projekts „KOPA / Kopienu pārdomāta attīstība” Nr. 19-00-A019.332-000003 tiek īstenots Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai Latvijas Lauku attīstības programmas 2014.-2020.gadam apakšpasākuma „Starpteritoriālā un starpvalstu sadarbība” ietvaros.