Eksperimentē ar savvaļas garšām, izzini un atklāj Zaubes savvaļas kulinārajā festivālā 2021!

Šogad tiekamies tiešsaistē!
2021. gada Zaubes savvaļas kulinārā festivāla ietvaros dosimies savvaļas garšu piedzīvojumā septiņās tiešsaistes meistarklasēs kopā ar Ingmāru Ladigu, Tomu Loginu un citiem savas nozares profesionāļiem. Bezmaksas meistarklases notiks tiešsaistē no jūlija līdz septembrim.
Detalizēta informācija atrodama Zaubes festivāla mājaslapā Zaubes kulinārais festivāls

Pieredze, padomi, aizraujoši un garšīgi stāsti – tas viss mūsu īpašo viesu lekcijās. Vēlies smelties iedvesmu un zināšanas, kā arī dalīties tajās pats? Tad šī ir vieta tieši Tev!
Aktuālākajai informācijai seko līdzi arī Zaubes festivāla facebook.com 
lapā!

Aktivitātes notiek Atbalsts ES ELFLA Latvijas Lauku attīstības programmas 2014.-2020.gadam apakšpasākuma “Starpteritoriālā un starpvalstu sadarbība” projekta Nr.18-00-A019.333-000022 “Savvaļas brīnumi. Wild Wonders” ietvaros.

 

 

 

 

8. jūlijā plkst. 19:00 sākam Zaubes savvaļas kulinārā festivāla garšu piedzīvojumu!

Tiekamies Zaubes savvaļas kulinārā festivāla pirmajā tiešsaistes gatavošanas meistarklasē kopā ar Mednieku un makšķernieku klubu “Zaube”.
Norises laiks: 19:00 – 20:00 (pieslēgšanās no plkst. 18:45)

Norises vieta: Tiešsaistē Zaubes savvaļas kulinārā festivāla FB kontā un Cēsu rajona lauku partnerības FB kontā un ZOOM platformā.

Pasākumu vadīs: Mednieku un makšķernieku kluba “Zaube” pārstāvji: Rasa Zeimula, Mārtiņš Legzdiņš, Raitis Legzdiņš.

Gatavošanas meistarklases ietvaros MMK “Zaube” pārstāvji demonstrēs, kā pagatavot divus pamatēdienus, kuru galvenā sastāvdaļa ir medījums. Mednieks Raitis Legzdiņš stāstīs un rādīs, kā pagatavojams stirnu buka šašliks, kāda tam ir vispiemērotākā marināde, lai tas izdotos sulīgs. Savukārt Rasa Zeimula, ierādīs, kā Kazanā uz dzīvās uguns pagatavot meža cūkas sautējamu ar vasaras dārzeņiem. Nodarbības pēdējās 15 minūtes tiks atvēlētas domu apmaiņai starp dalībniekiem un pasniedzēju. Iepriekš reģistrētie dalībnieki varēs uzdot sev interesējošus jautājumus.

Piereģistrējies līdz 07.07. cesis@partneriba.lv un saņem ZOOM linku vai skaties Facebook Live Zaubes savvaļas kulinārā festivāla FB kontā.

DARBA KĀRTĪBA