Norises laiks: 19:00 – 20:00 (pieslēgšanās no plkst. 18:45)

Norises vieta: Tiešsaistē Zaubes savvaļas kulinārā festivāla FB kontā un Cēsu rajona lauku partnerības FB kontā un ZOOM platformā

Pasākumu vadīs: Re’chef šefpavārs Ingmārs Ladigs

Otrās meistarklases ietvaros šefpavārs Ingmārs Ldigs turpinās iepazīstināt ar ēdieniem, kurus vasaras laikā ir iespēja pagatavot ārā, brīvā dabā. Šefpavārs gatavos maltīti trīs kārtās, pagatavojot meža sēņu salātus, briedi ķiršu mērcē un meža ogas sarkanvīna sīrupā.

Rezervē vietu reģistrējoties: cesis@partneriba.lv, saņem pieslēgšanās saiti un nodarbību skaties ZOOM platformā vai Zaubes savvaļas kulinārā festivāla FB kontā un Cēsu rajona lauku partnerības FB kontā.

Organizē: “Cēsu rajona lauku partnerība”