Cēsu rajona lauku partnerība
Sākums
Projekts
Projekta “Kopienu pārdomātai attīstībai ” ietvaros, Raunas sabiedrības apvienība jau līdz šim ir organizējusi vairākas lekcijas, apkopojusi un aizvadījusi izzinošu…
Aicinām pieteikties projekta “KOPA/kopienu pārdomāta attīstība” noslēguma pasākumam – kopienu tikšanās. Pasākums notiks: Kad? 16. martā, ierašanās no plkst.10:00.…
Klajā nākusi “Zaubes savvaļas receptes 2021” grāmatiņa, kurā apkopotas 15 savvaļas receptes. Grāmatiņa tapusi sadarbībā ar “Savvaļas brīnumi” starptautiskajiem partneriem…
Pirmā nodarbība “Savvaļas augu virtuve” Savvaļas augu eksperte un dabas studijas “Skara” izveidotāja Dr. paed. Vaira Kārkliņa stāsta un rāda,…
Pašu gatavotas dāvanas svētkos ir tās, kas sirdi sasilda visvairāk. “Gemoss” šefpavāre Ina Poliščenko meistarklasē piedāvā trīs idejas pašu gatavotiem…
Ilze Briede ar savu kulināro meistarību daudzus savulaik iepazīstinājusi TV raidījumā “Īstā latvju saimniece”, kā arī vadot maizes cepšanas meistarklases.…
Šefpavāra Renāra Purmala sirdslieta ir gatavot dabā un darīt to ikvienā gadalaikā. Viņš uzskata, gadalaiku maiņa piešķir daudz emociju, ko…
Zaubes savvaļas kulinārā festivāla Pavāru konkursa organizators, šefpavārs Oskars Freiborns meistarklasē iepazīstina, kā gardi un sulīgi pagatavot rudens sezonas aktuālos…
LR5 raidījuma “Piecas garšas” vadītājs Ritvars Toms Logins gatavo ēdienus no svaigi ķertas foreles, ņemot talkā sezonālus Latvijas dārza un…
Pierakstīties jaunumiem